Energy Management Collaborative

EMC experienced so much organizational growth, they no longer fit in their former office. When designing their new 40,000-square-foot office in Plymouth, the bdh+young team focused on positioning team members in proximate areas to increase efficiency and productivity, incorporating diversified lighting elements to showcase EMC’s products, and creating collaborative space for constructive teaming. Natural light pours through 27 skylights, wood trellises are incorporated in various areas of the space and the collaboration areas feature high-tech lighting and audiovisual components. Parallel to the company’s brand, the EMC office reverberates energy efficiency, teamwork and innovation.

Share
icon

Location

Plymouth
icon

Completion Date

2018
icon

Size

40,000 SF